Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Bellypaint fotoshoot The Box Hasselt

30 april @ 10:00 - 17:00

€85

Je zwangere buik in de verf zetten kan met een bellypaint. Leuk voor op het geboortekaartje of om op de doopsuiker te laten printen. Heel vaak gebruiken de mama’s de foto op de cover als ze een eerste fotoalbum gaan maken voor hun kleine spruit. Het kan natuurlijk ook een leuke artistieke canvas worden in de living en een mooie herinnering.

Het is mooiste om te doen rond 34 – 36 weken zwangerschap. Ik kan een persoonlijke bellypaint uittekenen. Bijvoorbeeld volgens jullie beroepen of iets in voor laten komen dat voor jullie belangrijk is. Het knuffeltje van de baby is ook altijd een leuke. Hoe meer jullie mij doorgeven, hoe persoonlijker ik het voorbeeldontwerp kan uitdenken.
Een bellypaint laten maken duurt 1,5u tot 2u. Het is ook rustgevend en een fijne beleving met je baby, dus meestal is dat allemaal geen probleem hoor. Smeer op de dag zelf geen crème of olie op je buik.
In samenwerking met fotografe Khiara krijg je bij elke bellypaint meteen een ook een afprint van de foto van je buik mee naar huis! (welk format je ook gekozen hebt)
Een bellypaint zonder fotoshoot kost 85 euro. Wel wordt er een foto van de buik gemaakt en afgeprint  als aandenken van deze mooie ervaring.

Het is ook meteen mogelijk om een fotoshoot van 30 min te doen vóór we de buik gaan schilderen:

Fotoshoot Baby belly voor 125 euro omvat: fotoshoot + bellypaint + foto van bellypaint + fotoprints: 1 A4 en 3 A6 formaat + 1 van gekozen prints ook digitaal (in lage resolutie)
Fotoshoot Belly Mama voor 145 euro omvat: fotoshoot + bellypaint + foto van bellypaint + stoefboekje (harmonicaboekje met 10 foto’s) + 5 van gekozen prints ook digitaal (in lage resolutie)
Fotoshoot Dream belly voor 245 euro omvat: fotoshoot + bellypaint + foto van bellypaint + stoefboekje (harmonicaboekje met 10 foto’s) + fotoprint A4 + canvas + 5 van gekozen prints ook digitaal (in HOGE resolutie)

Details

Datum:
30 april
Tijd:
10:00 - 17:00
Kost:
€85

Organisator

Het Collectief van startende ondernemers

Locatie

The Box Hasselt
Maastrichterstraat 34
Hasselt, Limburg BE 3500 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
0496451262
Bekijk Locatie website