Alle diensten

Dit is een overzicht van toekomstige diensten. Wegens ziekte is het momenteel niet mogelijk om illustraties aan te vragen. Wel werken we momenteel aan het aanleggen van een portfolio en het operationeel maken van de website.

Illustratie

Van geboortekaart ontwerp tot het samen ontwikkelen van jouw prentenboek. Van Pasen tot Kerstmis er altijd een moment wanneer een tekening wel past. Mogelijk in aquarel (kan ook digitaal worden gemaakt) en digitaal getekend in Adobe Fresco.

Portretten

Van ludieke tekening van je gezin tot bedrijfskalender. Het kan eens fijn zijn om een andere insteek te hebben. Of het is gewoon niet handig om iedereen op hetzelfde ogenblik samen te krijgen. Tekeningen kunnen hier oplossing bieden. Een origineel aquarel om op te hangen in de kamer of liever digitaal? Aan u de keuze.

Social media aanbod

Je hebt graag een afbeelding om via Sociale media of andere digitale middelen jouw boodschap over te brengen? Graag duik ik in jouw marketing plan om mee te denken naar de mogelijkheden. Er zelfs een Sociaal media abonnement mogelijk om je te helpen content te maken. Maar wil je vooral templates om zelf aan de slag te kunnen in Canva kan dat zeker ook.